Autósmozi: Suzuki Swift Sport vs. kupás versenyautó

Vágólapra másolva!
Exkluzív videónkban bemutatjuk a Suzuki Swift legújabb, sportos változatát, sőt a márkakupás versenyautóról is mindent megtudunk szakértőtől, bajnoktól is hungaroringestül, belsőkamerás felvételestül.
Vágólapra másolva!

A Swift Sportról szóló tesztünket már olvashatta, hát íme autósmozis szekciónk legújabb gyöngyszeme. Valójában a gyorsasági márkakupás Suzuki Swiftet is láthatták már, amikor Bertalan úr az Euroringen esszenciázott, de akkor még nem rakhattuk mellé a legizmosabb esztergomi, utcai atlétát, és olyan belsőkamerás, mértkörös felvételekkel sem bírtunk kirukkolni, mint most.

Tesztpályánk az ország elsőszámú betoncsíkja, F1-es büszkeségünk, a Hungaroring volt, állandó szakértőnk és versenyzőnk Vida János, sztárvendégünk pedig az első Suzuki Swift Kupa bajnoka, Michelisz Norbert.

A mért körökhöz: Michelisz kolléga legjobbja (ami egyben suzukis pályacsúcs) 2:20 p., a forgatáson két személlyel és egy nem ráállított kocsival, nem százas gumikon, messze nem százas időjárási körülmények közepette repesztett egy félelmetes 2:22-t. Nézze, hogy vág át mindenen, hogy nem veszi el sehol, hogy erőlteti!

Vida Jánosunkkal pedig az Ön kedvéért majd' embert gázoltunk: operatőrünk parádésan rossz helyen, íven állt meg a sikánban, el is kellett venni a gázt, az "anyós" is szépen eldobta a kamerát. A márkakupázás, különösen a Swift meg lendületautózásról szól, egy hiba a teljes kört tönkrevágja.

Ennek ellenére bízunk abban, hogy a Renault-k és a BMW-k után a Suzukikról is különleges (mozgó)képet adunk, nézze hát mozinkat, kérdésével, véleményével forduljon hozzánk, ide bizalommal! Ha mutogatnivaló autója van, akkor se habozzék.

Forrás: [origo]

Suzuki Swift Sport és kupás versenyautó - 16:09 p. > Még több videó